2425022352 6979118214 Δεληγιώργη 8, Βελεστίνο
hero image
 
 
 
 
 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία


Η επιχείρησή μας "ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο Βελεστίνο, δραστηριοποιείται από το 1990 στις χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να παρέχει σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες που στόχο έχουν πάντα την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, ασφαλτικά έργα αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Βελεστίνο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι, πάντα στον καθορισμένο χρόνο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο Βελεστίνο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
   
   
   
   
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
    την ταχύτατη εκτέλεσης εργασιών
    την πολύχρονη εμπειρία 
    το εξειδικευμένο προσωπικό μας
    τον σύγχρονος στόλος οχημάτων
    τις ανταγωνιστικές τιμές μας
   
   
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2425022352
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός του στόλου μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις χωματουργικές εργασίες.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βελεστίνο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.