2425022352 6979118214 Δεληγιώργη 8, Βελεστίνο
Search Close
hero image
 
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αραμπατζής | Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία


Η επιχείρησή μας "ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στον Βόλο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία ακόμα και στις πιο απαιτητικές χωματουργικές εργασίες, αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 

ΕΚΣΚΑΦΕΣ

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους εκσκαφή, ανεξαρτήτου μεγέθους του χώρου, σε οποιοδήποτε βάθος και έκταση.
 

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Αναλάβουμε ασφαλτοστρώσεις, με τη δημιουργία επιθυμητών κλήσεων, σε δρόμους, χώρους στάθμευσης, χώρους άθλησης κ.α. καθώς και επιδιορθώσεις οδοστρώματος.
 

ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΥΣ

Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό μας μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε είδος εκβραχισμού, ακόμα και σε συνθήκες υψηλής σκληρότητας της βραχομάζας.
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Κατεδαφίσεις  
  Διαμορφώσεις Χώρων  
  Ισοπεδώσεις  
  Διάνοιξη Δρόμων   
  Ασφαλτικά Έργα  
  Απομάκρυνση Μπάζων   
  Καθαρισμούς Πρασίνου  
   
 
 
 
 
Είμαστε στην διάθεσή σας
και πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, εκτελώντας έργα μικρά και μεγάλα έργα στο Βελεστίνο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η άριστη ποιότητα, είναι μερικοί από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας προτιμούν και μας προτείνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς καθυστερήσεις, με προσήλωση και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

σε εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές
εταιρείες, καθώς επίσης και ιδιώτες.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βελεστίνο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.