2425022352 6979118214 Δεληγιώργη 8, Βελεστίνο
Search Close
hero image
 
 
 
 
 

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Αραμπατζής | Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία


Η επιχείρησή μας  "ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στον Βόλο, διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να πραγματοποιήσει ασφαλτικά έργα στο Βελεστίνο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από ασφαλτικά έργα, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει επιτυχημένα σε οποιαδήποτε εργασία ασφαλτόστρωσης, τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου φορέα.

 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
 
  Ασφαλτοστρώσεις οδικών δικτύων  
  Κατασκευή χώρων στάθμευσης- Parking  
  Κατασκευή χώρων άθλησης  
  Επιδιόρθωση οδοστρώματος  
και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  
   
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο
προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας αλλά και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιοδήποτε ασφαλτικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς καθυστερήσεις, με προσήλωση και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

σε εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές
εταιρείες, καθώς επίσης και ιδιώτες.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βελεστίνο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.